30 urni tečaj za odrasle, študente in dijake srednjih šol

 

Tečaj je namenjen vsem, ki se želijo pobližje seznaniti s kitajskim jezikom, se naučiti osrednjega vsakdanjega besednjaka in fraz, hkrati pa spoznati vsakdanje življenje na Kitajskem, kot ga doživljajo domačini in tudi tujci, če v tej deželi preživijo daljše obdobje. Udeleženci tečaja se bodo seznanili predvsem z veščinami osnovnega sporazumevanja v kitajščini, zato bodo ob koncu tečaja zmožni kratke konverzacije, povezane s samo predstavitvijo, potovanjem, kupovanjem in prehrano. Jezikovno znanje bodo tečajniki obogatili še z vpogledi v bogato kitajsko kulturo in vidiki vsakdanjega življenja, kar jim bo omogočilo razviti osrednje spretnosti medkulturne sporazumevalne zmožnosti.

Začetni in nadaljevalni tečaj poteka v petnajstih zaporednih srečanjih po 2 uri in ga lahko prilagodimo posebnim potrebam in željam udeležencev tečaja.

Tečaj izvaja kitajska učiteljica.

Cena tečaja je 150 evrov za občane in 50 evrov za dijake in študente (možnost plačila na dva obroka). Tečaj bomo izvedli, če bo najmanj 11 prijav.

 

Prijave in informacije:

Izpolnjeno prijavnico pošljite do 19.marca 2018:

- osebno: Če ste se odločili za prijavo, se lahko oglasite v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem, od ponedeljka do petka, med 9:00 in 13:30, kjer bomo skupaj izpolnili prijavnico in se pogovorili o morebitnih vprašanjih.

- po pošti: Izpolnjeno in podpisano prijavnico lahko pošljete na naslov Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem, Titov trg 4, 6000 Koper

- po elektronski pošti: Izpolnjeno in podpisano prijavnico v PDF formatu pošljite na kuk_up@upr.si

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem od ponedeljka do petka, med 9h in 16h na telefonski številki +386 (0)31-381-788. 

 

Lepo vabljeni! 

 

 

 

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.