30 urni tečaj za odrasle, študente in dijake srednjih šol 2019/2020

 

Tečaj je namenjen vsem, ki se želijo pobližje seznaniti s kitajskim jezikom, se naučiti osrednjega vsakdanjega besednjaka in fraz, hkrati pa spoznati vsakdanje življenje na Kitajskem, kot ga doživljajo domačini in tudi tujci, če v tej deželi preživijo daljše obdobje. Udeleženci tečaja se bodo seznanili predvsem z veščinami osnovnega sporazumevanja v kitajščini, zato bodo ob koncu tečaja zmožni kratke konverzacije, povezane s samo predstavitvijo, potovanjem, kupovanjem in prehrano. Jezikovno znanje bodo tečajniki obogatili še z vpogledi v bogato kitajsko kulturo in vidiki vsakdanjega življenja, kar jim bo omogočilo razviti osrednje spretnosti medkulturne sporazumevalne zmožnosti.

Začetni in nadaljevalni tečaj poteka v petnajstih zaporednih srečanjih po 2 uri in ga lahko prilagodimo posebnim potrebam in željam udeležencev tečaja.

Tečaj izvaja kitajska učiteljica.

Cena tečaja je 150 evrov za občane in 50 evrov za dijake in študente (možnost plačila na dva obroka). Tečaj bomo izvedli, če bo najmanj 10 prijav.

 

Prijave in informacije:

Izpolnjeno prijavnico pošljite do 10.oktobra 2019:

- osebno: Če ste se odločili za prijavo, se lahko oglasite v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem, od ponedeljka do petka, med 9:00 in 13:30, kjer bomo skupaj izpolnili prijavnico za odrasle in študente ali prijavnico za dijake in se pogovorili o morebitnih vprašanjih.

- po pošti: Izpolnjeno in podpisano prijavnico za odrasle in študente ali prijavnico za dijake lahko pošljete na naslov Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem, Titov trg 4, 6000 Koper

- po elektronski pošti: Izpolnjeno in podpisano prijavnico za odrasle in študente ali prijavnico za dijake v PDF formatu pošljite na kuk_up@upr.si

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem od ponedeljka do petka, med 9:00 in 13:30 na telefonski številki +386 (0)5 611 76 68 ali +386 (0)31-381-788. 

 

Lepo vabljeni! 

 

 

 

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.