Poletna šola Šanghaj 2017

Tudi v letu 2017 bo organizirana poletna šola v Šanghaju. Poletno šolo bo organizirala naša partnerska univerza Shanghai University of International Business and Economics. Brezplačna dvotedenska poletna šola za študente bo potekala od 23 julija do 5. avgusta 2017. Ob doplačilu, se lahko študentje udeležijo tudi dodatnega tedna.

Dvotedenska polenta šola (23.7. – 5.8.2017)

◦          je brezplačna,

◦          vsak udeleženec si sam krije stroške letalskega prevoza, vize ter zdravstvenega zavarovanja,

◦          obvezno opravljen 30 (50 EUR) ali 60-urni (80 EUR) tečaj kitajskega jezika v Konfucijevi učilnici Koper na UP.

Dodatni teden (16.7. – 22.7.2017)

◦          obisk mesta Peking,

◦          doplačilo 700 EUR + DDV,

◦          v primeru udeležbe 21 dnevne poletne šole, lahko redni študentje zaprosijo za štipendijo Javnega sklada Republike Slovenije v višini 710 EUR. Več informacij na povezavi: www.sklad-kadri.si (štipendije za študijske obiske dijakov in študentov v tujini).

Prijave in informacije

Kriteriji za prijavo:

◦          opravljen vsaj 30 urni tečaj kitajskega jezika na Konfucijevem inštitutu ali v okviru Konfucijevih učilnic (veljavno potrdilo),

◦          uspešno opravljen intervju.

Prijavite se lahko:

Osebno: v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem, od ponedeljka do petka, med 9:30 in 15:30, kjer bomo skupaj izpolnili prijavnico in se pogovorili o morebitnih vprašanjih.

Po pošti: Izpolnjeno in podpisano prijavnico lahko pošljete na naslov Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem, Titov trg 4, 6000 Koper.

Po elektronski pošti: Izpolnjeno prijavnico v PDF formatu pošljite na kuk_up@upr.si. Prijavnico dobite na naši spletni strani (www.kuk.upr.si) ali osebno v učilnici.

 

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.