Zimska šola kitajskega jezika in kulture za osnovnošolce 2017

ki bo potekala

od ponedeljka, 27. februarja 2017 do petka, 3. marca 2017 med 10:00 in 15:00

 

V zimski šoli bomo osnovnošolcem na zanimiv, igriv in ustvarjalen način predstavili kitajski jezik in kulturo.

Za udeležbo na zimski šoli ni potrebno predznanje kitajskega jezika, saj bomo popolne začetnike naučili osnov kitajske pisave in izgovorjave, pa še nekaj pomembnih izrazov v kitajščini, da boste lahko predstavili sebe in svojo družino v kitajščini, šteli in zapeli v tem jeziku.

Lepo vabljeni tudi tisti, ki že imajo osnovno predznanje kitajskega jezika. Za vas smo pripravili poseben program, kjer se boste naučili pripovedovati o živalih, različnih navadah in opravilih, pri tem pa povečali svoj besednjak, utrdili znanje o kitajskih pismenkah, njihovi izgovorjavi in zapisu.

V popoldanskem času bomo imeli skupne delavnice, kjer se boste naučili najrazličnejših tradicionalnih spretnosti v kitajski kulturi (kaligrafija, izdelava lampijonov, mask, papirnatih rezank) in spoznali mitološke junake iz kitajske kulturne zakladnice (program zimske šole).

Več informacij o KUK UP najdete na naši spletni strani: www.kuk.upr.siali osebno po telefonu in na sedežu KUK UP, Titov trg 4, Koper.

 

 

Kotizacija za Zimsko šolo kitajskega jezika in kulture znaša 30 € po osebi.

Drugi ali tretji otrok iz iste družine ima/ta 10% popust na zgornjo ceno.

 

Prijave zbiramo na e-naslovu: kuk_up@upr.si do petka 24. 2. 2017. Prijavnico najdete na naši spletni strani: www.kuk.upr.si

 

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.