Jesenska šola kitajskega jezika in kulture

Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem (KUK UP) med Krompirjevimi počitnicami ponuja izjemno doživetje. V Jesenski šoli kitajskega jezika in kulture bomo mladim udeležencem predstavili kitajski jezik in kulturo na zanimiv, igriv in ustvarjalen način. Učenci bodo deležni:

- 6 ur učenja kitajskega jezika, ki bo vključevalo učenje osnov kitajskega pogovornega jezika in pismenk, ter učenje kitajskih pesmi,

- 3 ur spoznavanja kitajske kulture skozi predavanja o raznolikih temah: glineni vojščaki, Veliki kitajski zid, oblačila, mitološke in prave živali (panda, zmaj, opica), kitajska kuhinja,

- 6 ur spoznavanja kitajske kulture v delavnicah za praktično izdelavo tradicionalnih izdelkov: maske, kaligrafija, slikanje, kitajski vozli,

- spoznavanja kitajske kulture skozi kitajske risanke in filme.

 

Delo bo prilagojeno posameznim starostnim skupinam, v katere bodo otroci razvrščeni. Skupine bomo oblikovali tudi glede ravni predznanja kitajščine posameznih udeležencev. Za učence bodo skrbele kitajske vzgojiteljice, sinologi Konfucijeve učilnice Koper Univerze na Primorskem.

 

Kdaj: od srede, 2. novembra 2016, do petka, 4. novembra 2016.

Kje: Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem, Titov trg 4, Koper.

 

Cena in način plačila:

Kotizacija za Jesensko šolo kitajskega jezika in kulture znaša 30 € po osebi.

Drugi ali tretji otrok iz iste družine ima/ta 10% popust na gornjo ceno.

Po prijavi boste na dom prejeli račun Konfucijeve učilnice Koper Univerze na Primorskem v višini 30 EUR, ki ga boste poravnali do 2. 11.  2016 na naslov:

Univerza na Primorskem, Titov trg 4, 6000 Koper,  št. podračuna SI56 011006000001866.  Namen nakazila: Poletna šola.

 

V ceno kotizacije je všteto osebje, ki bo vodilo učni in zabavni program ter skrbelo za otroke; razpoznavne kape; zvezek in svinčnik z logotipi KUK UP; učne potrebščine; napitek in keksi med malicami.

 

Prijavnice zbiramo do petka 29. 10. 2016. Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo v Konfucijevi učilnici Koper Univerze na Primorskem od ponedeljka do petka, med 9h in 16h na telefonski številki +386 (0)31 381 788.

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.